• 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • 800X607
 • Pajisjet e automatizuara të paketimit
 • Linja e prodhimit të grumbullit të karikimit DC

  Stacioni i karikimit DC përbëhet nga komponentë të shumtë, duke përfshirë një modul energjie, kontrollues karikimi, lidhës, etj. Linja e prodhimit kërkon përpunimin dhe prodhimin e komponentëve përkatës, duke përfshirë përpunimin me saktësi, saldimin, formimin me injeksion dhe procese të tjera. Montimi: Linja e prodhimit mbledh komponentët e përpunuar në një produkt të plotë të grumbullit të karikimit DC.Kjo përfshin punën e montimit si fiksimin e komponentëve, lidhjen e instalimeve elektrike dhe instalimin e lidhësve.

 • Linja e prodhimit të ndërprerësve MCB

  Montimi, inspektimi online, monitorimi në kohë reale, gjurmueshmëria e cilësisë, njohja e barkodit, monitorimi i jetës së komponentëve, ruajtja e të dhënave, sistemi MES dhe rrjetëzimi i sistemit ERP, formula arbitrare me parametra, me montim, montim, kodim, gozhdim, thumba, i menjëhershëm, i vonuar, ftohje , rikalibrimi i vonuar, karakteristikat mekanike, ndezja/fikja, rezistenca ndaj presionit, printimi i transferimit, lazeri, pjesët e shtrëngimit/ndalimit, paketimi, grumbullimi, logjistika AGV, alarmi i mungesës dhe procese të tjera Analiza inteligjente e energjisë dhe sistemi i menaxhimit të kursimit të energjisë, shërbimi i madh i pajisjeve të zgjuara platforma cloud e të dhënave dhe funksione të tjera.

 • Linja e prodhimit të ndërprerësve MCCB

  Pajisur me furnizim automatik, montim, etiketim, futje mekanike, distancë hapjeje, tejkalim, presion përfundimtar, rezistencë në qark, forcë fikse, goditje fikse, sinkronizim, i menjëhershëm, vonesë, luhatje e rrymës së ngarkesës, vidhos mbuluese mbyllëse, kthim i ngadalshëm, karakteristika mekanike , ndezje-fikje, përballon tensionin, printim transferues, kalibrim të rrymës së mbetur, zbulim i rrymës së mbetur, kalibrim të energjisë elektrike, mbitension, nëntension, tension fazor, tension i linjës, çekuilibër tensioni, ulje e tensionit Ndërprerje në kohë e shkurtër e tensionit, fuqi aktive, fuqi reaktive, fuqia e dukshme, faza…

 • Linja e prodhimit të ndërprerësve fotovoltaikë

  Montimi, testimi në internet, monitorimi në kohë reale, gjurmueshmëria e cilësisë, njohja e barkodit, monitorimi i jetëgjatësisë së komponentëve, duke përfshirë montimin, montimin, kodimin, gozhdimin, thumbat, çastit, vonesën, ftohjen, kalibrimin e vonesës, karakteristikat mekanike, ndezjen-fikjen, rezistencën ndaj tensionit, mbitensioni, nëntensioni, fuqia në vonesë, hapja dhe mbyllja, testimi i funksionimit elektrik, testimi i komunikimit, pjesët e shtrëngimit/ndalimit, vjetërimi, printimi i jastëkëve, lazeri, paketimi, grumbullimi, logjistika AGV, alarmi i mungesës dhe proceset e tjera Ruajtja e të dhënave, sistemi MES dhe Rrjetëzimi i sistemit ERP, formula arbitrare e parametrave, analiza inteligjente e energjisë dhe sistemi i menaxhimit të kursimit të energjisë, shërbimi inteligjent i pajisjeve, platforma e madhe e të dhënave të cloud dhe funksione të tjera.

 • Linja e prodhimit të siguresave fotovoltaike

  Montimi, zbulimi online, monitorimi në kohë reale, gjurmueshmëria e cilësisë, njohja e barkodit, monitorimi i jetës së komponentëve, ruajtja e të dhënave, sistemi MES dhe rrjetëzimi i sistemit ERP, formula arbitrare e parametrave, analiza inteligjente e energjisë dhe sistemi i menaxhimit të kursimit të energjisë, me furnizim automatik, montim, vidhat mbyllëse, filetimi, thumba, zbulimi i forcës tërheqëse, zbulimi i ndezjes/fikjes, zbulimi i rezistencës ndaj presionit të lartë, instalimi i kopsheve, printimi i transferimit, lazeri, paketimi, grumbullimi, logjistika AGV, alarmi i mungesës dhe procese të tjera Shërbimi inteligjent i pajisjeve, platforma e resë së madhe të të dhënave dhe të tjera funksione.

 • Linja e prodhimit të grumbullit të karikimit AC

  Prodhimi dhe montimi i komponentëve të stacionit të karikimit: Linja e prodhimit duhet të përgatisë dhe prodhojë komponentët e stacionit të karikimit, duke përfshirë guaskën, prizën e karikimit, kontrolluesin e karikimit, bordin e qarkut lidhës, etj. Këta komponentë duhet t'i nënshtrohen proceseve të tilla si përpunimi, saldimi , dhe montimi për të siguruar cilësinë dhe performancën e tyre.Montimi dhe korrigjimi i grumbullit të karikimit Inspektimi dhe testimi i cilësisë së grumbullit të karikimit: Zhvillimi dhe instalimi i softuerit të sistemit të kontrollit: Paketimi dhe dorëzimi në fabrikë, etj.

 • Linja e prodhimit të mbrojtësve të mbitensionit

  Montimi, zbulimi online, monitorimi në kohë reale, gjurmueshmëria e cilësisë, njohja e barkodit, monitorimi i jetës së komponentëve, ruajtja e të dhënave, sistemi MES dhe rrjetëzimi i sistemit ERP, formula arbitrare e parametrave, me ushqim automatik, montim, vida mbyllëse, saldim, zbulim i forcës tërheqëse, në Zbulimi / fikur, zbulimi i ndikimit të mbitensionit, zbulimi i rezistencës së tensionit të lartë, instalimi i kopsheve, printimi i transferimit, lazeri, paketimi, grumbullimi, logjistika AGV, alarmi i mungesës dhe procese të tjera Analiza inteligjente e energjisë dhe sistemi i menaxhimit të kursimit të energjisë, shërbimi i pajisjeve inteligjente platforma e resë së madhe të të dhënave , dhe funksione të tjera.

 • Linja e prodhimit të armëve të karikimit DC

  Linja e prodhimit do të instalojë logjikën e kontrollit dhe komponentët elektronikë të armës së karikimit, duke përfshirë tabelën kryesore të kontrollit, çelësat e butonave, ekranet me prekje, etj. Ky hap siguron funksionimin normal të armës së karikimit dhe siguron ndërfaqen përkatëse të përdoruesit.Montimi i guaskës dhe spërkatja: Linja e prodhimit do të montojë guaskën plastike të armës së karikimit, duke përfshirë montimin e kapakut të sipërm, kapakut të poshtëm, dorezës dhe përbërësve të tjerë.Më pas, guaska spërkatet për të rritur qëndrueshmërinë dhe estetikën e saj.

 • Linja e prodhimit të ndërprerësve të izolimit DC

  Montimi, zbulimi online, monitorimi në kohë reale, gjurmueshmëria e cilësisë, njohja e barkodit, monitorimi i jetës së komponentëve, ruajtja e të dhënave, sistemi MES dhe rrjetëzimi i sistemit ERP, formula arbitrare e parametrave, analiza inteligjente e energjisë dhe sistemi i menaxhimit të kursimit të energjisë, me montim, vida mbyllëse, çift ​​rrotullimi i mbylljes/hapjes, karakteristikat mekanike, ndezja/fikja, rezistenca e tensionit, sinkronizimi, rezistenca e qarkut, printimi i transferimit, lazeri, paketimi, grumbullimi, logjistika AGV, alarmi i mungesës dhe proceset e tjera.

 • Pajisjet e automatizuara të paketimit

  Formimi i kutisë së vogël, ngarkimi i produktit në kuti të vogla, etiketimi i kutive të vogla, ngarkimi në kuti të mesme, testimi, kodimi, vulosja dhe makinat prerëse, makinat tkurrëse, makinat e shpaketimit, makinat e palosjes, makinat e vulosjes, makinat e paketimit, makinat e grumbullimit, klasifikimi dhe magazinimi, Robotët AGV

AUTOMATIKA BENLONG

Benlong Automation Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë me teknologjinë e integrimit të sistemit të automatizimit si thelbin e saj, duke u fokusuar në pajisjet e prodhimit dixhital inteligjent.E themeluar në vitin 2008, me një kapital të regjistruar prej 50.88 milionë juanë, ndodhet në Wenzhou, një nga "Kryeqytetet e Pajisjeve Elektrike në Kinë".Në vitin 2015, ajo mori certifikatën "National High Tech Enterprise", zotëronte 146 patenta kombëtare dhe 26 të drejta autori të softuerit, Ne kemi fituar me radhë nderime të tilla si "Ndërmarrje e vogël dhe e mesme e provincës Zhejiang", "Shkenca dhe Teknologjia e qytetit Yueqing (Inovacioni) Ndërmarrja", "Ndërmarrja e Demonstrimit të Patentave të qytetit Yueqing", "Ndërmarrja që i përmbahet kontratës dhe e besueshme", "Çmimi i Progresit të Shkencës dhe Teknologjisë në Provincën Zhejiang" dhe sipërmarrje kreditore në nivel AAA.

shih më shumë >>

KLIENTËT TANË

Falë zgjedhjes së 1200+ kompanive në mbarë botën

 • partner01
 • partner02
 • partner03
 • partner04
 • partner05
 • partner06
 • partner07
 • partner08
 • partner09
 • partner10
 • partner11
 • partner12
 • partner13
 • partner14
 • partner15
 • partner16
 • partner17
 • partner18
 • partner19
 • partner20
 • partner21
 • partner22
 • partner23
 • partner24
 • partner25
 • partner26
 • partner27
 • partner28
 • partner29
 • partner30