• 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • 800X607
  • Alat bungkusan otomatis
  • DC ngecas garis produksi tumpukan

    Stasiun ngecas DC diwangun ku sababaraha komponén, kaasup hiji modul kakuatan, ngecas controller, konektor, jsb Jalur produksi merlukeun ngolah jeung manufaktur komponén relevan, kaasup precision machining, las, suntik molding, sarta prosés séjén.Assembly: The jalur produksi assembles komponén olahan kana produk tumpukan ngecas DC lengkep.Ieu kalebet padamelan perakitan sapertos ngalereskeun komponén, nyambungkeun kabel, sareng masang konektor.

  • MCB circuit breaker jalur produksi

    Majelis, inspeksi online, ngawaskeun sacara real-time, traceability kualitas, pangakuan barkod, ngawaskeun kahirupan komponén, neundeun data, sistem MES sareng jaringan sistem ERP, rumus sawenang parameter, kalayan assembly, assembly, coding, nailing, riveting, sakedapan, nyangsang, cooling , nyangsang recalibration, ciri mékanis, on / off, résistansi tekanan, mindahkeun percetakan, laser, ngaitkeun / bagian eureun, bungkusan, stacking, AGV logistik, kakurangan alarem jeung prosés séjén Analisis énergi pinter jeung sistem manajemen hemat energi, jasa parabot pinter badag platform awan data, sarta fungsi séjén.

  • MCCB circuit breaker jalur produksi

    Dilengkepan dahar otomatis, assembly, panyiri, mékanis ngajalankeun-in, jarak muka, overtravel, tekanan ahir, résistansi circuit, gaya tripping, tripping stroke, sinkronisasi, sakedapan, reureuh, beban turun naek ayeuna, ngonci panutup screw, slow balik, ciri mékanis , on-off, tahan tegangan, mindahkeun percetakan, kalibrasi arus residual, deteksi ayeuna residual, calibration énergi listrik, overvoltage, undervoltage, tegangan fase, tegangan garis, teu saimbangna tegangan, tegangan sag Short waktos interupsi tegangan, kakuatan aktip, daya réaktif, kakuatan semu, fase ...

  • Photovoltaic circuit breaker jalur produksi

    Majelis, uji online, monitoring real-time, traceability kualitas, pangakuan barkod, ngawaskeun hirup komponén, kaasup assembly, assembly, coding, nailing, riveting, sakedapan, reureuh, cooling, reureuh calibration, ciri mékanis, on-off, tahan tegangan, overvoltage, undervoltage, kakuatan on reureuh, muka jeung nutup, nguji operasi listrik, nguji komunikasi, ngaitkeun / eureun bagian, sepuh, pad percetakan, laser, bungkusan, stacking, logistik AGV, kakurangan alarem, sarta prosés séjén Panyimpenan data, sistem MES jeung Jaringan sistem ERP, rumus sawenang parameter, analisa énergi calakan sareng sistem manajemen hemat energi, jasa alat-alat calakan platform awan data gedé, sareng fungsi anu sanés.

  • Jalur produksi sekering Photovoltaic

    Majelis, deteksi online, ngawaskeun real-time, traceability kualitas, pangakuan barkod, ngawaskeun hirup komponén, neundeun data, sistem MES jeung jaringan sistem ERP, rumus sawenang parameter, analisis énergi calakan sarta sistem manajemen hemat energi, kalawan dahar otomatis, assembly, screws ngonci, threading, riveting, deteksi gaya teken, on / off deteksi, deteksi résistansi tekanan tinggi, instalasi ngaitkeun, mindahkeun percetakan, laser, bungkusan, stacking, logistik AGV, kakurangan alarem jeung prosés séjén jasa parabot calakan platform awan data badag sarta séjén. fungsi.

  • garis produksi tumpukan ngecas AC

    Produksi jeung assembly sahiji komponén stasiun ngecas: Jalur produksi perlu nyiapkeun sarta ngahasilkeun komponén tina stasiun ngecas, kaasup cangkang, ngecas stop kontak, ngecas controller, nyambungkeun circuit board, jsb komponén ieu kudu ngalaman prosés kayaning processing, las. , sarta assembly pikeun mastikeun kualitas sarta kinerja maranéhanana.Ngeusi batre tihang assembly na debugging Ngecas tihang pamariksaan kualitas sarta nguji: Control Sistim ngembangkeun software sarta instalasi: bungkusan na pangiriman pabrik, jsb.

  • Lini produksi pelindung surge

    Majelis, deteksi online, real-time ngawaskeun, traceability kualitas, pangakuan barkod, ngawaskeun hirup komponén, neundeun data, sistem MES jeung jaringan sistem ERP, rumus sawenang parameter, kalawan dahar otomatis, assembly, Ngonci screws, soldering, teken gaya deteksi, on /off deteksi, deteksi dampak surge, deteksi résistansi tegangan tinggi, instalasi ngaitkeun, mindahkeun percetakan, laser, bungkusan, stacking, logistik AGV, kakurangan alarem jeung prosés séjén Analisis énergi pinter jeung sistem manajemen hemat energi, jasa parabot pinter platform awan data badag. , jeung fungsi séjén.

  • DC ngecas garis produksi gun

    Jalur produksi bakal masang logika kontrol sareng komponenana éléktronik tina gun ngecas, kaasup dewan kontrol utama, tombol switch, layar toél, jsb hambalan ieu ensures fungsi normal tina gun ngecas jeung nyadiakeun antarbeungeut pamaké pakait.Majelis cangkang sareng nyemprot: Jalur produksi bakal ngumpul cangkang plastik tina bedil ngecas, kalebet rakitan panutup luhur, panutup handap, cengkraman sareng komponenana sanésna.Salajengna, cangkang disemprot pikeun ningkatkeun daya tahan sareng estetika.

  • DC isolasi switch garis produksi

    Majelis, deteksi online, ngawaskeun sacara real-time, traceability kualitas, pangakuan barkod, ngawaskeun kahirupan komponén, neundeun data, sistem MES sareng jaringan sistem ERP, rumus sawenang parameter, analisa énergi calakan sareng sistem manajemén hemat energi, kalayan rakitan, sekrup konci, nutup / torsi bubuka, ciri mékanis, on / off, résistansi tegangan, sinkronisasi, résistansi circuit, mindahkeun percetakan, laser, bungkusan, stacking, AGV logistik, kakurangan alarem jeung prosés séjén jasa parabot calakan platform awan data badag sarta fungsi séjén.

  • Alat bungkusan otomatis

    Ngabentuk kotak leutik, loading produk kana kotak leutik, panyiri kotak leutik, loading kana kotak sedeng, nguji, coding, sealing jeung mesin motong, mesin nyusut, mesin unpacking, mesin tilepan, mesin sealing, mesin packing, mesin bundling, asihan jeung gudang, robot AGV

BENLONG otomatis

Benlong Automation Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional kalayan téknologi integrasi sistem otomatis salaku inti na, fokus kana alat manufaktur cerdas digital.Diadegkeun dina 2008, kalayan ibukota kadaptar 50,88 juta yuan, lokasina di Wenzhou, salah sahiji "Ibukota Alat Listrik di Cina".Dina 2015, éta diala sertipikat "National High tech perusahaan", dipiboga 146 patén-patén nasional, sarta 26 hak cipta software, Kami geus successively meunang honors kayaning "Zhejiang Propinsi Élmu jeung Téhnologi Leutik jeung Medium ukuran perusahaan", "Yueqing Kota Élmu jeung Téhnologi. (Inovasi) perusahaan ", "Yueqing Kota Patén Démonstrasi perusahaan", "Kontrak patuh tur dipercaya perusahaan", "Provinsi Zhejiang Élmu jeung Téhnologi Kamajuan Award", sarta perusahaan kiridit tingkat AAA.

tingali deui >>

KLIEN KAMI

Hatur nuhun kana pilihan 1200+ pausahaan di sakuliah dunya

  • mitra01
  • pasangan02
  • pasangan03
  • pasangan04
  • pasangan05
  • pasangan06
  • pasangan07
  • pasangan08
  • pasangan09
  • pasangan10
  • pasangan11
  • pasangan12
  • pasangan13
  • pasangan14
  • pasangan15
  • pasangan16
  • pasangan17
  • pasangan18
  • pasangan19
  • pasangan20
  • pasangan21
  • pasangan22
  • pasangan23
  • pasangan24
  • pasangan25
  • pasangan26
  • pasangan27
  • pasangan28
  • pasangan29
  • pasangan30